Látnivalók

Tihanyi-félsziget

A Tihanyi-félsziget számos vonatkozásban egyedülálló Európában. Különleges földrajzi helyzete, kialakulásának sajátosságai, földtani és történeti emlékei, ritka növény- és állatfajai mind-mind Magyarország féltett kincsei közé tartoznak. A félsziget a Bencés Apátsággal meghatározó képe a Balatonnak.

134434560

Balatonfüred

A Balaton északi partjának fővárosa, a legpatinásabb balatoni város, mely télen-nyáron aktív a látogatóktól. Számos történelmi épületével bepillantást enged a múlt századi magyar életstílusba. Számos vízforrása mellett kihagyhatatlan látványossága a kikötő és a Tagore sétány, mely garantáltan felejthetetlen élményt nyújt az idelátogatónak.

357-Veszprém-megyében-a-Balaton-északi-partján-Balatonfüred

Zamárdi kalandpark

A 3,5 hektár területű fás liget emlékezetes élményt kínál a kalandot kedvelőknek. Számtalan csúszó- és mászópálya található a parkban, melyek átszövik a fás-tavas területet. Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő kihívást, így a családi élmény garantált.

Airball 2x1

Badacsony

Minden, amit a természetben szépnek ismerünk megtalálható itt. Ízelítőt kapunk tengerből, büszke hegyekből, omlatag, öreg várakból, napsütötte, dalos, déli lankákból. A szemkápráztató látvány mellett kihagyhatatlan programot jelent ellátogatni Badacsony borospincéibe és megízlelni e büszke hegy lankáinak gyümölcsét, híres borainak zamatát.

155174200

Hévizi tó

A Hévizi gyógytó a világ legnagyobb, biológiailag aktív, természetes termáltava, mely a testet és a lelket egyaránt felüdíti. Magyarország legismertebb gyógyfürdője 2000 éves múltra tekint vissza. Vize enyhén radioaktív, ásványi anyagokban gazdag, gyógyhatása révén segít a reumatikus, ízületi panaszok megszüntetésében.

Hévíz_1

This post is also available in: Hungarian, German, Slovak, Croatian, Romanian

 
 
 

Copyright © 2014 Pole Position Beach Hotel. All Rights Reserved

Hide